Código 1530 1530 Artesanal Joven mezcal (0, 7L / 42, 2%)

Código 1530 1530 Artesanal Joven mezcal (0, 7L / 42, 2%)

26 790 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Código 1530 1530 Artesanal Joven mezcal (0, 7L / 42, 2%)

26 790 Ft
+ 1 790 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
goodspirit.hu
Termékleírás
A Código a mezcaljait helyi, nagy múltú, magas minőségű kézműves mezcalt előállító családokkal közreműködve készíti két féle agávéból, Espadinból és Tobalaból. Ez a tétel hagyományos eljárással készült, amely magába foglalja a földi kemencét, valamint a szamár által húzott tahonat, amit az agávé őrlésére használnak. A lepárlás réz lepárló segítségével zajlik. Érlelése Napa-völgyi másodtöltésű Sauvignon Blanc-os hordókban megy végbe.
Kóstolás során könnyed fás, virágos, vaníliás aromák köszönnek vissza mandarinos, narancsos citrusossággal, amelyek érett meggyes, földes, agyagos jegyekkel egészülnek ki, egy csipetnyi füstösséggel a háttérben.    

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.