Casa Cuervo, S. A. de C. V 1800 Silver tequila 0.7l 38%

Casa Cuervo, S. A. de C. V 1800 Silver tequila 0.7l 38%

13 665 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Casa Cuervo, S. A. de C. V 1800 Silver tequila 0.7l 38%

13 665 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
vitexim.hu
Termékleírás
A Tequila 1800 Silver egy klasszikus mexikói tequila, melynek eredeti receptje több mint 200 éves történelemmel büszkélkedhet, egyik különlegességét pedig a tölgyfahordós érlelés adja, ami egy cseppnyi sárgás színt ad magának az italnak.
Mivel 100 százalékban kék agavé adja az alapját, ezért a palack felbontását követően azonnal megcsapja az orrunkat ennek a növénynek a jellegzetes illatvilága, amihez nem kevés gyümölcsös és fűszeres él csatlakozott.
Mindezt az ízvilág tekintetében kellemesen bársonyos és tiszta ízvilág jellemez, méghozzá fűszeres zamatossággal, illetve határozottan édes, gyümölcsös háttérrel kiegészülve, leginkább aszaltszilvára emlékeztető hatással a középpontban.
Konkrétan a Tequila 1800 Silver lecsengése kellemesen hosszú, ott van benne a gyümölcsös és édeskés jelleg, méghozzá egy nagyon markáns fűszerességgel, hogy ezzel bizonyítsa prémium minőségét. Fogyasztása emiatt főként önmagában javasolt, de természetesen koktélhoz keverve sem vall kudarcot.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.